Покажи продукти по марка Icematic, Castel MAC SpA

Основаване

Компанията CastelMac е създадена през 1963 г. и е специализирана в производството на хладилници. Позната като един от лидерите в производството на ледогенератори, CastelMac работеше и върху развитието и производството на хладилници, хладилни камери и широка гама от шокови замръзители. Чрез технически иновации и поради стремежа си да бъде в крак с най-иновативните технически решения, компанията е един от най-важните световни представители на ХОРЕКА пазара. Тя е част и от интернационалния холдинг Ali Group– лидер в производството на професионално кухненско оборудване.

Сертифициране

„Дори и най-дългото пътуване започва с първата крачка“.

Много неща се промениха през годините на усилена работа: хора, суровини, технологии, но едно нещо не се промени в CastelMac: истинското желание за планиране и създаване на продукт, който да удовлетвори клиентите им. Поради тази причина, компанията първа започва да спазва изискванията съгласно Сертификат за качество ISO 9001 от 1995 г. В допълнение на това, и към непрекъснатия процес на работа, тя никога не загуби стремежа си за усъвършенстване.

 

ICEMATIC днес

В постоянно конкурентния и динамичен пазар, CastelMacсе придържат към продуктовите иновации като своя основна цел и винаги са готови да осигурят и задоволят дори и най-претенциозните желания на своите клиенти. Планирането, индустриализацията и производството, основани на Модерната продуктова система, са отличителните черти, които превръщат компанията в един от най-големите участници в професионалния хладилен сектор.

ICEMATIC е световно известна марка ледогенератори от висок клас на италианския производителМарката епредставена в шест серии, в зависимост от технологията за производство на лед – въздушно охлаждане и водно охлаждане. За някои от сериите си ICEMATICизползват специална система за филтриране на водата, която произвежда кубчетата лед. Готовият лед се различава по форма, повърхност, размери и прозрачност.